Smedvägen

Området

Med 100-250 meter till affär och busshållplats samt ca 700 meter till  järnvägsstation så har du som boende på Smedvägen nära till centrum men också till större grönytor samt ett litet skogsparti. Här har du också nära till skola, hälsocentral och Folkets Hus.

Samtliga lägenheter är anslutna till fiberanslutning via Telia och i hyran ingår Telias grundpaket med ca 20 TV-kanaler. Möjlighet att ansluta internet upp till 100/100 Mbit/s finns. (obs! Internetuppkoppling ingår ej i hyran).

Fastigheter

Smedvägen 3 ”gamla sjuan”
Byggår 1877. Varje lägenhet är försedd med så kallad fransk balkong. I varje trapphus finns två våningsplan. Hiss finns ej. Lägenhetsförråd finns i källaren. Närmaste tvättstuga finns på Centralgatan 13 ca 120 meter bort.

Smedvägen 5 ”Gamla sexan”
Byggår omkring 1876. Lägenheterna är byggda i två plan med kök och vardagsrum på nedre plan och sovrum och badrum på övre. Hiss finns ej. Samtliga lägenheter har egen ingång samt altan i söderläge. Till fastigheten hör också en stor allmän gräsmatta med möjligheter till utomhusaktiviteter. Lägenhetsförråd finns i grannfastigheten Smedvägen 3. Närmaste tvättstuga finns på Centralgatan 13, ca 70 meter bort.

Smedvägen 7 ”Gamla nian”
Byggår 1879. Fastigheten består av fyra trapphus, två på långsidorna och två på gavlarna. I trapphusen på gavlarna finns två våningsplan med en lägenhet på varje plan. På långsidorna finns tre våningsplan. Tvårumslägenheterna har balkong vilket enrummarna saknar. Lägenhetsförråd finns i källaren. Närmaste tvättstugor finns på Centralgatan 13 och 15, båda ca 60 meter bort.

Smedvägen 9
Byggår 1962. Lägenheterna i storlek två rum och uppåt har balkong vilket saknas i ettorna. Lägenhetsförråd finns i källaren. Närmaste tvättstuga finns på Centralgatan 15, ca 40 meter bort.

Kontakt