Bruksvägen

Området

I Iggesunds gamla anrika bruksmiljö, granne med Iggesunds järnbruksmuseum, hittar du våra tre fastigheter på Bruksvägen. Fastigheterna ligger i ett grönt och lugnt område ca 700 meter från affär och busshållplats samt 1,1 km från järnvägsstation.

Samtliga lägenheter är anslutna till fiberanslutning via Telia och i hyran ingår Telias grundpaket med ca 20 TV-kanaler. Möjlighet att ansluta internet upp till 100/100 Mbit/s finns. (obs! Internetuppkoppling ingår ej i hyran).

Fastigheter

Bruksvägen 1 ”Stenbyggningen”
Den första av de två stenbyggningarna, båda byggda i början av 1800-talet. Varje lägenhet har egen ingång och har möjlighet till egen uteplats. Samtliga lägenheter består av över- samt undervåning med hall, kök och vardagsrum på nedre plan samt sovrum och badrum på övervåningen. Hiss finns ej. Tvättstuga finns i direkt angränsning till fastigheten. Lägenhetsförråd finns i separat byggnad cirka 100 meter från fastigheten.

Bruksvägen 2 ”Bläckhornet”
Detta charmiga lilla hus just invid Iggesundsån uppfördes redan 1845 och fick sitt namn av att det påminde om just ett gammaldags bläckhorn. Fastigheten nyttjades under många år som bostad åt järnbrukets personal och består idag, efter ombyggnation, av två lägenheter. Dels en lägenhet om ett rum och kök samt en större om två rum och kök. Lägenheterna har egen ingång via gemensam tambur. Möjlighet till egen uteplats finns. Tvättstuga finns ett 50-tal meter från fastigheten. Förråd finns i en separat byggnad ett hundratal meter bort.

Bruksvägen 3 ”Stenbyggningen”
Den andra av de två stenbyggningarna. I fastigheten finns fyra lägenheter om vardera två till tre rum och kök. Varje lägenhet har egen ingång och har möjlighet till egen uteplats. Samtliga lägenheter består av över- samt undervåning med hall, kök och vardagsrum på nedre plan samt sovrum och badrum på övervåningen. Hiss finns ej. Tvättstuga finns i direkt angränsning till fastigheten. Lägenhetsförråd finns i separat byggnad cirka 100 meter från fastigheten.

Kontakt